Hermes Hent

Hermes Hent

 

Hermes Hent een sfeervol en modern woon complex gelegen in de kern van Peeldorp Meijel. Sinds 2010 onderdeel uitmakend van gemeente Peel en Maas. Meijel, een uniek en levendig dorp met ruim 5.800 inwoners gelegen zoals men zegt Ē in het kruispunt van de PeelĒ.
Residentie Hermes Hent bestaat uit 9 ruime appartementen gesitueerd voornamelijk aan de Dorpsstraat en 6 starters woningen met toegang vanaf het achter gelegen Tomveld.


Het woonaanbod

 

Het complex is gunstig gelegen in het hart van de winkelstraat, op loop afstand van de vele sociaal maatschappelijke voorzieningen die Meijel rijk is. Behalve een goed en veelzijdig winkel aanbod heeft Meijel een rijk verenigingsleven. Voor onderwijs, opvang en gezondheid biedt Meijel de "bredeĒ school, een samenhangend netwerk van toegankelijke en goede voorzieningen voor kinderen, jongeren en gezin, met de school als middelpunt. Strategisch heeft Meijel een sterke positie met zijn centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen. Steden als Eindhoven, Helmond, Weert, Roermond en Venlo zijn in 20 tot 30 autominuten bereikbaar.

Het complex


 Het complex bestaat uit 9 appartementen met balkon gelegen aan de Dorpsstraat. 6 Starterwoningen elk met eigen tuin en berging gelegen aan het Tomveld. Een prestigieus, comfortabel, luxueus en compleet woonaanbod voor degene die graag zorgeloos en veilig woont. Rustig en toch midden in de levendige dorpskern.


De appartementen


De appartementen met woonoppervlakten van 101m≤-134m≤  hebben een mooi uitzicht naar de Dorpsstraat. Met entree/ garderobe, toiletruimte, zeer ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een was/ cv ruimte en balkon. De berging bevindt zich op de begane grond. Gewenst kunt U ook gebruik maken van de gezamenlijke zeer ruime patio tuin op de begane grond. Koopsom vanaf € 195.000,- vrij op naam.


Hieronder de plattegronden van de appartementen type A, B en C gelegen op de begane grond en 1e verdieping.

De starters woningen (verkocht)


De sfeervolle woningen zijn mooi en rustig gelegen aan het Tomveld. Ze bieden de startende woning bezitter een volwaardige woning, met een oppervlakte van 94m≤ met hal, woonkamer met open keuken en toilet op de begane grond. Op de 1e verdieping een slaapkamer en hobbykamer met mogelijkheid tot 2e slaapkamer, badkamer en een cv- wasruimte. In de achtertuin een berging. Dit alles gelegen op een perceel van 110m≤.  Een prima woonsituatie gelegen in het hart van Meijel. Voor meer informatie kunt U via het contactformulier een vraag stellen of geheel vrijblijvend een brochure opvragen.